A Givova egy 2008 májusában alapított, fiatal olasz professzionális sportruházati márka. A Givova termékköréhez tartoznak a nívós labdarúgó, kosárlabda, röplabda és kézilabda felszerelések (mezek, melegítők), valamint egyre növekvő mértékben a szabadidő ruházat is.

A GIVOVA 2008-as indulása óta minden nap ugyanazokat az értékeket képviseli (professzionális minőség, legfrissebb divattrendek, integrált logisztika, kiváló ár-érték arány) és a márka presztízse folyamatosan emelkedik. Kiváló partnerségi kapcsolat szövődött labdarúgó, kosárlabda, kézilabda (és még más) klubokkal világszerte, sőt a nagy sporteseményeken - mint pl. a Londoni Olimpia – is képviseltette magát a márka.

A GIVOVA egy integrált és jól megszervezett logisztikai platformmal rendelkezik, a termékek elosztása és az országonkénti disztribútori ellátás gördülékeny és rugalmas, így biztosítva a vevői rendelések mihamarabbi teljesítését.
 

„Az eredmények nem tántorítanak el minket attól, sőt, ösztönöznek arra, hogy teljesítményünket folyamatosan értékeljük és javítsuk annak érdekében, hogy minél versenyképesebbek lehessünk a piacon anélkül, hogy az befolyásolná a jól ismert GIVOVA minőséget.”
www.givova.it

Ismerje meg termékeinket a web áruházban.

„GIVOVA - KEEP MOVIN”