A GIVOVA egy fiatal olasz professzionális sportruházati márka. Mivel a Givova márka egyre jobb eredményeket ér el Európa-szerte, úgy döntöttünk, hogy cégünk profilját kibővítjük a kiváló minőségű márka termékeivel, így a LEGENDA HUNGARY KFT. az olaszországi anyacég hivatalos magyarországi disztribútoraként folytatja tevékenységét.

Társaságunk kizárólag eredeti, minőségileg ellenőrzött GIVOVA termékeket forgalmaz, ehhez tartoznak a nívós labdarúgó, kosárlabda, röplabda és kézilabda felszerelések /mezek, melegítők/,  valamint egyre növekvő mértékben a szabadidő ruházat is. A termékek kiváló minőség-érték arányúak, az olasz design elemei színes és változatos modellekben testesülnek meg.

A LEGENDA HUNGARY KFT üzleti stratégiájának egyik legfontosabb szempontja a vásárlók gyors és szakszerű kiszolgálása, amit a GIVOVA olaszországi és a LEGENDA HUNGARY KFT jelentős budapesti raktárkészletével kíván biztosítani. Ezen logisztikai háttér a fent említett kiváló minőséggel együtt egy komplett termék – szolgáltatás csomagot ad vevőinknek.

Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak az ár, a minőség és az utánrendelhetőség tekintetében is. Bemutatótermünkben teljes kollekciónk megtekinthető. Folyamatosan feltöltött árukészlettel, kedvező árakkal és akciókkal várjuk meglévő és új partnereink, kereskedők, egyesületek képviselőit és vezetőit.

Rendeléseiket leadhatja elérhetőségeinken.

Termékeink teljes palettája elérhető és megvásárolható WEB ÁRUHÁZunkon keresztül.